Гонзо остава треньор, ако и Стойчо Стоев откаже


Гонзо остава треньор, ако и Стойчо Стоев откаже
Снимка: Иван Йочев

1672 0

След провала на преговорите с Димитър Димитров собственикът на "Левски" Тодор Батков е обсъдил вариантите за нов треньор на отбора със спортния директор Георги Иванов.

На първо място е било името на Стойчо Стоев. След срещата им адвокатът е дал зелена светлина на Гонзо да започне разговори с бившия наставник на Лудогорец. Той е без работа от месец юли, когато се раздели с шампионите. След това името му многократно бе спрягано за наставник на „сините“, пише "Тема Спорт". Днес Георги Иванов трябва да проведе среща със Стойчо Стоев, на която да му отправи официално предложение да поеме отбора от първи януари. И вероятността специалистът да го приеме е много голяма. Ако се стигне до назначението на Стоев, той ще покани за свой помощник Явор Вълчинов. С него той работи и по време на едногодишния престой в Лудогорец. Очаква се развитие по темата да има най-късно до началото на следващата седмица. Вариант чужденец да стане треньор на "Левски" на този етап няма.

А при отказ на Стойчо Стоев Георги Иванов почти сигурно ще продължи да съвместява длъжността на спортен директор с тази на треньор и да води отбора и през пролетта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички