Гонзо: Не знам за смяна на собствеността, бюджетът пада още


Гонзо: Не знам за смяна на собствеността, бюджетът пада още

1106 0

Спортният директор на "Левски" Георги Иванов призна днес, че в клуба ще последва нова рестрикция на бюджета. Той разкри, че не имал контакт със собственика Тодор Батков след загубения финал за Купата и не знае за смяна на собствеността.

"Не знам за смяна на собствеността. Не съм се чувал с г-н Батков. На него със сигурност му е тежко, както на всички нас. Намаляваме бюджета и затова преговаряме с футболистите. Имаме обаче уверение, че заплатите вече ще се плащат навреме", коментира той след днешните срещи с българските футболисти.

Иначе той е оптимист, че отборът ще запази своя гръбнак и футболистите, които клубът и треньорът искат да запазят, ще останат на "Герена".

"По принцип съм оптимист, че футболистите ще приемат нашите предложения. Убеден съм, че тези, които искаме, ще останат. Целта ни е да запазим гръбнака. Стойчо Стоев е дал списък с футболисти, които иска да останат. Има играчи, с които ще се разделим. На други сме предложили намаление на заплатите", посочи Иванов.

Той разкри, че преговорите с Лукаш Гикиевич, който е нежелан в отбора, въпреки че има договор, продължават. Подготовката си тимът ще проведе на Боровец, а първата тренировка ще е на 15 юни.

Георги Иванов коментира и актуалния казус с лицензите на ЦСКА и Локомотив (София).

"ЦСКА и Локомотив (София) са традиционни отбори, които са постигнали много през годините. Без тях "А“ група може би ще е постна, но пък трябва да се спазват и законите", убеден е той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички