Гонзо: Лудогорец убива юношите


Гонзо: Лудогорец убива юношите

1257 0

Спортният директор на "Левски" Георги Иванов остро критикува поведението на Лудогорец по време на двубоя между двата тима. От разградския тим включиха младока Венцислав Керчев в титулярния състав, за да изпълнят изискванията на БФС. Още в осмата минута обаче той беше сменен и изнесен на носилка, но след края на мача не изглеждаше да има сериозни проблеми.

"Знаехме, че в петата минута ще направят смяна. Това е смешно изобщо за българския футбол. Тяхният президент е в Изпълкома и те решават тези неща да се случват по тези правила, и когато правиш такава смяна в петата минута, убиваш тези юноши. Да го направиш по такъв грозен начин е просто смешно. Лудогорец трябва да си помислят дали наистина ще бъдат голям отбор след 4 шампионски титли или нивото им ще е такова, каквото е днес. Имат добри и скъпи футболисти, не мисля, че отборът е голям.", заяви Иванов след мача.

Той сподели и впечатленията си от двубоя: "Резултатът е реален. Съжалявам, че не бихме заради феновете и атмосферата на стадиона. Точката е стратегическа."

"За нас е важна зимната селекция. Всички сме доволни от нивото, което показват играчите. Но съм говорил със собствениците и те са ме уверили, че ще има някакви пари за покупката на нови играчи.", завърши Иванов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички