Георги Попов и Васил Божков дават акциите на Левски безвъзмездно на Сираков


Георги Попов и Васил Божков дават акциите на Левски безвъзмездно на Сираков

3146 0

Георги Попов потвърди, че той и Васил Божков ще джиросат акциите на Левски на Наско Сираков безвъзмездно. Той заяви, че тези пари са дадени безвъзмездно и искат клубът да върви напред. Както е известно, акциите бяха пратени до Дубай за ново джиросване, след като Бойко Борисов отказа да ги приеме. 

"Направихме го, за да избегнем сигурния фалит на клуба, който щеше да се случи. Хората щяха са смятат, че ние сме тези, които го желаят. Ние сме единствените дали наши пари след платени данъци и не бихме желали. Искаме да избегнем социално напрежение.

Даваме акциите безвъзмездно. Г-н Сираков какво да ни плати? 25 милиона? Няма как. Даваме ги безвъзмездно, за да върви клуба напред", заяви Попов пред bTV.

"Единственото, което може да се случи е г-н Борисов да промени решението си, тъй като в момента те са джиросани на него. Ако той вземе някакво друго решение в рамките на срока, който е обявен в писмото, разбира се, те ще му бъдат върнати, за да се разпореди той с тях. Така че джирото ще бъде положени, след като изтече срокът на неговия мълчалив отказа, или той реши да се разпореди с тях. Този срок изтича в четвъртък", каза още Попов. 

Припомняме, че през вчерашния ден (24.04) министър-председателят на България Бойко Борисов заяви, че няма нищо общо с Левски и не се интересува от случващото се.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички