Гонзо изригна срещу трансферната политика в Левски


Гонзо изригна срещу трансферната политика в Левски
Снимка: БГНЕС

1855 0

Легендата на Левски Георги Иванов-Гонзо остро разкритикува политиката на настоящото ръководство най-вече за трансферната политика и затова, че се разчита само на Спас Русев и Красимир Иванов, които са далеч от футбола. 

"Назначава се треньор, който се избира от президента. А президентът гледа футбол от една година. Трябва да има човек, коректив, който да даде оценка на футболистите, които се привличат, които се освобождават. На треньорите, които се слагат. На президента на Левски му стана интересно да бъде по медиите и да прави трансфери. В същия момент имаш изпълнителен директор (б. ред. - Красимир Иванов), който никога не се е занимавал с футбол. А той е другият човек, който прави трансферите", заяви Иванов пред bTV. 

"С цялата политика, която води, нищо добро не чака Левски и ще има още по-големи проблеми. Смяната на треньора е закъсняла, защото няма кой да посочи грешките на треньора и на собственика. Стига се до едно блато, от което Левски ще излезе много трудно. Ще си говорим пак след една година".

Според Георги Иванов в отбора има прекалено много чужденци: "Аз съм станал от Левски, защото съм харесвал Наско Сираков, Божидар Искренов, Емил Велев. В този отбор кой да харесаш? Пълно е с чужденци. Да харесвам Обертан, ако съм дете, за да стана от Левски само заради синия цвят? По-добре да гледам Челси заради по-качествения футбол. В момента "Левски" е обезпечен добре, но трябва така да се направи структурата, че да се взимат момчета от школата, а не чужденци. Тези чужденци са изгонени от техните си отбори. Ние ги взимаме, за да ги учим да играят футбол, а те ни забиват още по-надолу".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички