Гонзо: Чакаме Лудогорец с нетърпение


Гонзо: Чакаме Лудогорец с нетърпение

5490 0

Наставникът на Левски Георги Иванов бе очаквано доволен от убедителната победа на своя тим над последния в класирането Хасково. "Сините" отвяха съперника с 4:1, а Иванов сподели, че с нетърпение очаква мача с Лудогорец в 10-ия кръг на "А" група.

"Очакваме Лудогорец с нетърпение. Те показаха, че могат да играят добре в европейските турнири", кратко коментира Иванов.

"Аз съм уверен в отбора от първия си ден в Левски, започна коментарът на треньора за днешния мач. - Спечелихме без голямо напрежение. Опасенията ми бяха от подценяване на съперника, но играчите ми излязоха мотивирани".

Иванов бе категоричен, че в Левски няма твърд титуляр, въпреки че във втори пореден мач използва една и съща старова единадесеторка, а и смените му бяха идентични.

Треньорът заяви, че грешката при дузпата за Хасково не е била на Аймен Белаид, а е била колективна. "Хубавото е, че имаме мач за купата и Аймен ще изчисти картона за Лудогорец", коментира той.

За мача със Спартак (Варна) за купата специалистът обяви, че ще направи промени и ще даде шанс и на футболисти с по-малко игрово време.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички