Димчо Ненов: Прекалено лесна победа за Левски


Димчо Ненов: Прекалено лесна победа за Левски

4134 0

Старши треньорът на Хасково Димчо Ненов бе разочарован от прекалено лесната по думите му победа, която отборът му подари на Левски. "Сините" надделяха с 4:1 над своя съперник в мача от 9-ия кръг на "А" група.

"Прекалено лесна победа за Левски, особено при първите два гола, през този сезон със сигурност "сините" няма да имат по-лесни. Няма да виним никого индивидуално. Първото полувреме не бе добро, гледахме да се отървем от топката. Така няма да се противопоставим на никой отбор като Левски. През второто полувреме напрежението спадна и тръгнахме да играем това, което можем, а и Левски свалиха оборотите. Така закономерно имахме своите шансове, но Левски ни надигра", бе коментарът на специалиста за мача.

Запитан дали има поводи за оптимизъм след осемте мача без победа в шампионата, Ненов заяви: "Със сигурност, ако нямаме, няма да сме тука. Лошото е, че нашият резерв е в отговорността. Трябва да сме по-отговорни и във фаза атака, и в защита".

Отборът на Хасково е отворен към нови трансфери, но качествени играчи, които да са свободни, липсват, разясни още треньорът на Хасково.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички