ВИДЕО: Гонзо отсече категорично ще има ли треньорска смяна в "Левски"


ВИДЕО: Гонзо отсече категорично ще има ли треньорска смяна в "Левски"

1448 0

Феновете на "Левски" са разединени относно мнението си за -треньора Стойчо Стоев, но спортният директор Георги Иванов - Гонзо беше абсолютно категоричен, че ръководството на тима стои зад опитния специалист и на този етап треньорска рокада на "Герена" няма да има.

Легендарният №9 даде интервю за клубната телевизия "Левски ТВ", в което говори за проблемите в "синия" лагер и категорично заяви, че подкрепя напълно Стойчо Стоев.

"Ръководството стои зад Стойчо Стоев и оценката е положителна. Предвид това, че в началото на сезона дори и хора, които обичат Левски и мислят доброто му ни виждаха в борбата за спасение, ние надминахме всички очаквания. Това се дължи на треньора, футболистите и ръководството. Нямаме потенциала на Лудогорец, дори и на Литекс, но в крайна сметка имаме дух и характер. Искаме да побеждаваме и искаме да бъдем на мястото, на което в момента е Левски. Стойчо Стоев беше поставен в тежка ситуация и не трябва да бъдем толкова крайни и негативни нито към него, нито към футболистите.", добави Гозо.

Ето какво още каза спортният директор!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички