Гонят Стойчо Стоев при провал срещу Лудогорец?


Гонят Стойчо Стоев при провал срещу Лудогорец?

2265 0

Наставникът на "Левски" Стойчо Стоев може да загуби поста си и да стане поредният бързо употребен и захвърлен треньор на "Герена". Това твърди вестник "Всеки ден", който посочва, че при загуба от Лудогорец за купата специалистът ще сдаде поста си. Според изданието спортният директор Георги Иванов-Гонзо вече е нарочил треньора за изкупителна жертва при нов провал на "сините".

В следващия кръг след паузата в първенството "Левски" играе у дома с Черно море. Мачът е на 3 април, а пет дни по-късно е визитата в Разград на шампиона Лудогорец в полуфинал за Купата. Ако "Левски" се издъни срещу трудния си противник от Варна, Гонзо ще подпише "присъдата" на Стоев.

Изданието посочва още, че на "Герена" никой от играчите не мисли за футбол, а за връхлетялата ги финансова криза. Вече два месеца клубът не плаща заплати на футболистите и те мислят само за това.

Както е известно, "Левски" доиграва сезона в долната шестица, а единственият им шанс да го спасят донякъде е класиране в евротурнирите. За целта обаче "сините" трябва да спечелят купата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички