Големите липси за Левски са факт, Пламен Андреев се завръща за Берое


Големите липси за Левски са факт, Пламен Андреев се завръща за Берое
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1125 0

Наставникът на Левски Николай Костов определи група от 19 футболисти за двубоя от 15-ия кръг на Първа лига срещу Берое. Срещата в Стара Загора е в днес, 27-и октомври, от 19:00 часа.

Големите липси за "сините" са факт. Костов няма да може да разчита на Уелтън и на Джавад Ел Джемили. Именно той бе гласен за заместник на бразилеца, но също получи травма.

Джемили вкара 5 гола в елита от началото на кампанията бе гласен като заместник на Уелтън в Стара Загора. Бразилецът се контузи тежко срещу Черно море през уикенда, а испанецът е напуснал принудително тренировката днес. Сред избраниците се завръща Пламен Андреев. Очаква се отново той да застане на вратата, след като Костов заяви, че Михайлов само за предния мач е бил титуляр.

Ето и цялата група на "сините": Николай Михайлов, Пламен Андреев, Жереми Петрис, Патрик-Габриел Галчев, Хосе Кордоба, Келиан ван дер Каап, Кристиан Димитров, Вендерсон Цунами, Андриан Краев, Дарлан, Асими Фадига, Асен Митков, Асен Чандъров, Илиян Стефанов, Кристиян Йовов, Марин Петков, Роналдо, Рикардиньо, Преслав Бачев.

Отборът едва за 4-ти път ще се оправя без Уелтън, откакто бразилецът е в отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички