Гочето: У нас треньорът е като бушон


Гочето: У нас треньорът е като бушон
Снимка: БГНЕС

1336 0

Треньорите у нас са като бушон, който при неуспех трябва да изгори. Това смята легендата на българския футбол Георги Василев - Гочето. Според него шефовете на футболните клубове използват треньорите, за да се оправдаят за слабото представяне на отборите и си измиват ръцете с тях.

"Левски" в момента са на дъното спрямо историята на отбора и неговите успехи. Сега частичен успех се приема с радост, докато в предни години столът на треньора се разклащаше в такива моменти. Дано оставят Стойчо Стоев да работи и да му осигурят нужното спокойствие. Не само на "Герена", но и в другите отбори треньорската професия не се уважава, не се оценява. Собствениците търсят млади наставници, които могат по-лесно да манипулират, да им извиват ръцете. Но дали тези млади специалисти могат да свършат работата, е друг въпрос. Накрая и по-лесно ги изгонват и прехвърлят вината върху тях.", сподели Гочето пред "България днес".

Доказателство за думите на Георги Василев е факта, че редица треньори, които са били начело на "Левски", след това са успели зад граница и са си спечелили уважението на хората.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички