Гледай НА ЖИВО ЦСКА 1948 - Левски


Гледай НА ЖИВО ЦСКА 1948 - Левски
Снимка: levski.bg

3221 0

Този следобед столичният гранд Левски гостува на дебютанта в Първа лига ЦСКА 1948 в двубой от 19-ия кръг на българския шампионат. "Сините" ще търсят нова победа срещу този съперник, след като го победиха 3:0 в първия мач между двата отбора по-рано през сезона.

И двата отбора разочароваха в последния кръг, след като Левски завърши наравно с Етър във Велико Търново, а ЦСКА 1948 падна от Монтана. "Червените" се нареждат на шесто място в Първа лига с 27 точки, а Левски е осми с 19 пункта.

"Имаме някои проблеми с контузии, сега ще видим какво става със Славчев, имаше някаква болка след вчерашната тренировка. Божинов цяла седмица не е тренирал, ще видим какво ще стане след днешната тренировка. През цялата подготовка тренирахме две схеми, сега трябва да видим на кои играчи можем да разчитаме и тогава ще изберем схемата", каза Славиша Стоянович преди срещата.

Двубоят е с начален час 17:00 и ще бъде излъчен пряко в ефира на Диема Спорт. Сблъсъкът ЦСКА 1948 - Левски може да следите и НА ЖИВО в SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички