Героят Йоргачевич: Живеехме за този мач


Героят Йоргачевич: Живеехме за този мач

1143 0

Вратарят на "Левски" Боян Йоргачевич за пореден път беше един от най-добрите играчи на тима. Срещу Марибор той спаси няколко опасни удари и дузпа, но в крайна сметка и той не успя да спаси своите от отпадане след 1:1 тази вечер в София.

Сръбският страж благодари на феновете, че са напълнили стадиона и беше категоричен, че "сините" са живеели за този мач и победата срещу Марибор.

Злощастен гол изхвърли Левски от Европа

"Благодаря на феновете, те направиха така,че "Герена" да е пълен до последното място. Публиката скандира за целия отбор, не само за мен. Тежко е да се говори сега", каза Йоргачевич и продължи.

"Живеехме за този мач, знаехме колко липсва европейският футбол на публиката. Всички в отбора играха с голямо сърце и показаха, че за Левски трябва са де бориш до последната капка кръв. Всички искахме да дадаем най-доброто, но ни липсваше късмет, изпуснахме няколко положения. Сега трябва да се съсредоточим над първенството и да спечелим възможно най-много точки".

Петрович отговори на върпос за уволнение

Това е европейският футбол, още преди първия мач казах, че тук нямаш право на грешка. Може да играеш умно и да правиш всичко възможно, но без късмет и лъвско сърце не става. А ние имахме сърце, но късметът не бе с нас. Вярвам, на 300 процента, че отборът още ще продължава да расте", сподели още сърбинът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички