Героят Божинов: С тези фенове и с Петър Хубчев целта е да влезем в групите


Героят Божинов: С тези фенове и с Петър Хубчев целта е да влезем в групите
Снимка: Официален сайт на Левски

7490 0

Преминалият през доста премеждия и контузии през този сезон Валери Божинов се превърна в големия герой за Левски, след като отбеляза единствения гол при победата с 1:0 над Етър, която прати "сините" в Европа през следващия сезон. Бившият ас на Ювентус, Манчестър Сити и Фиорентина посвети успеха на своите съотборници и феновете на тима, 13 хиляди от които бяха на стадион "Георги Аспарухов".

"Искам да поздравя всички мои съотборници и фенове. Левски за поредна година се измъчи - не заслужава това място и да играе баражи. Левски трябва да се върне там, където му е мястото. Предстоят много промени в клуба и се надявам всички тези промени да са за добро и Левски да е шампион, защото го заслужава - с тези фенове, с тези футболисти. Трябва да гледаме позитивно и Левски заслужено ще играе в Лига Европа", отсече Божинов. Той коментира и попадението, което падна благодарение на страхотна акция по дясното крило. 

"Много хубава атака направихме за гола. Комбинацията се получи страхотно, да не забравяме, че Стаси (Станислав Иванов - бел. ред.) изработи гола. Миланов има страхотен десен крак, мек глезен, сложи топката на главата ми и този гол донесе победата и участие в Лига Европа. Целта ни е да влезем в групите - няма да е лесно, но се надявам с новия треньор и нови качествени футболисти да се преборим.

Реакцията ми при гола беше реакция от емоции и напрежение, които се бяха насъбрали. Дори стрес бих казал. Благодаря на всички мои съотборници, тази победа е тяхна", коментира той и поговори за новия треньор на Левски Петър Хубчев. 

"Петър Хубчев му желая успех с Левски. Надявам се да преобрази отбора и да направи така, че всички фенове да се гореят със "сините". Трудно е, но когато направиш нещо значимо с Левски, чувството е феноменално. Надявам се да играя и през следващия сезон в Левски, сега имах контузия, която ми попречи да дам всичко от себе си, но се трудих максимално, за да мога да помогна. Така, както стана днес. 

Надявам се с идването на Хубчев Левски да влезе в групите. Да, целта е трудна, но Левски е голям отбор. Имаме характера и зад нас имаме невероятни фенове, с които можем да го постигнем. Тази вълна от привърженици те задължава и те кара да правиш всичко за този отбор", допълни Божинов. Как реагира досегашният треньор Георги Тодорв на победата над Етър четете в този материал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички