Тодоров след класирането в Европа: Казах на играчите да играят за феновете


Тодоров след класирането в Европа: Казах на играчите да играят за феновете
Снимка: Официален сайт на Левски

2340 0

Временният треньор на Левски Георги Тодоров изрази благодарност към футболистите на тима, които провъзгласи за големите герои след класирането на "сините" към Лига Европа.

"По-скоро футболистите класираха Левски в Лига Европа, а не аз. Благодаря им за старанието, защото преминахме през много тежки моменти. Тези играчи дадоха всичко от себе си в последния месец и им благодаря", категоричен беше Тодоров непосредствено след мача в интервю за "Диема Спорт". 

"Получи се равностоен мач, Етър е един добър, дисциплиниран отбор и неслучайно Балъков е новият национален селекционер. Мисля, че надделяхме с желанието си за победа. Може би внесох спокойствие и бях близък с играчите и това беше в основата на подобрената игра", допълни още временният наставник, който коментира и предстоящото идване на Петър Хубчев. 

"Радвам се, че се класирахме за Лига Европа. С Петър Хубчев ще се чуем, когато се прибере. С него сме приятели и със сигурност ще говорим за доброто на Левски. Не искам да коментирам дали ще се налагат юноши, защото съм пристрастен. Изуснахме много време, когато не го правехме, но имаме много талантливи футболисти. Само с млади обаче няма да стане", каза Тодоров. 

"Благодаря и на феновете, това е една прекрасна публика. Дори след загубата от ЦСКА ни подкрепиха и това казах и на играчите - играйте за тези, които винаги са на стадиона и ви подкрепят", завърши Тодоров, който отново ще се върне да ръководи юношите в школата на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички