"Герена" все още не е пълен за "Левски" - Лудогорец


"Герена" все още не е пълен за "Левски" - Лудогорец

2191 0

Неделното дерби между "Левски" и Лудогорец се очертава да е най-посетеният мач през настоящия сезон, а за радост на феновете на "сините" билети все още има.

По информация на Sportline.bg, към момента има между 800 и 1000 останали билети за секторите "В" и "Г". И в момента привържениците продължават да купуват пропуски, като за разлика от други години този път няма притеснение, че част от тях ще трябва да са в сектора, който е емблематичен за Вечния съперник ЦСКА.

Отново по информации на нашата медия билетите за сектор "Б" окончателно са изчерпани още вчера, когато в клубния магазин гостуваха играчи на тима на Стойчо Стоев.

Очаква се на стадиона да има около 13-15 хиляди души, като агитката на гостите ща наброява около 250 човека, които ще пътуват от Разград. Именно ниският интерес от феновете на Лудогорец позволи на ръководството на "Левски" да пусне в продажба и билети за сектор "Г". 

Дербито между двата отбора е в неделя вечерта на стадион "Георги Аспарухов". Паралелно с дербито на "А" група ще се играе и финалът на Европейското първенство по волейбол в зала "Арена Армеец".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички