Георги Тодоров обяви какво решение са взели от Левски за Мартин Райнов


Георги Тодоров обяви какво решение са взели от Левски за Мартин Райнов
Снимка: Официален сайт на Левски

2369 0

Наставникът на Левски Георги Тодоров разкри какви са намеренията на клуба относно полузащитника Мартин Райнов. Договорът на играча със "сините" е до края на сезона, като имаше информации, че ще напусне "Герена".

"Този въпрос е към ръководството, не към мен. Доколкото знам ще бъде предложен нов договор на Райнов", заяви Тодоров след победата на Левски над Берое с 2:1.  Райнов може да играе в полузащитата, както и като централен защитник. Като такъв бе ползван при снощния успех над заралии.

Този двубой бе последен за вратаря Милан Миятович и сърцатия халф Хали Тиам. Освен тях напуска Дени Алар и Филипе Нашименто, като не е ясна съдбата на Насиру Мохамед и Франко Мазурек. 

"Виждате, че умората оказва влияние. Силно бях притеснен от състоянието на играчите ми на почивката. Една много важна победа и то срещу отбор, който в последните години вземаше победите. Не сме играли красиво, повече играхме директен футбол", заяви Тодоров след снощния двубой, като подчерта, че липсата на част от основните футболисти също е оказало роля. След двубоя и Хали Тиам използва доста емоционални думи за раздяла с феновете и клуба - ето какво заяви.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички