Левски все още не е взел решение за сина на шампион с ЦСКА


Левски все още не е взел решение за сина на шампион с ЦСКА
Снимка: Оф. сайт на Левски

1300 0

В Левски още не са взели решение дали да задържат или освободят каращия проби Алекс Петков. 21-годишният централен защитник, който може да бъде използван и като дефанзивен халф, пристигна на "Герена" в началото на седмицата.

Младокът е син на бившия национал и шампион с ЦСКА Милен Петков. До края на изминалата кампания правата на Алекс се държат от шотландския Хартс, в който преминава през 2016-а от школата на Черно море. През пролетта той е лекувал тежка контузия. Възможно е Георги Тодоров да удължи тестовете на играча, макар че първоначалната договорка между двете страни бе те да продължат 7 дни. Днес може да настъпи някаква развръзка по евентуалното идване на Радослав Цонев на "Герена". 25-годишният халф трябва да се яви за старта на подготовката на изпадналия от италианския елит Лече. През миналата кампания юношата на сините бе под наем в Монополи, пише "Тема спорт".

От Левски искат да вземат полузащитника или като преотстъпен, или като свободен агент. Ради има договор с Лече до другото лято. На "Герена" продължава да тренира брат му Борислав. Той обаче чака развръзка на казуса си с бившия си клуб Интер Запрешич - двете страни се съдят за пари. Когато това се случи, той ще подпише с Левски. Със сините в началото на следващия месец ще парафира и нападателят Валери Божинов, който също води подготовка под ръководството на Георги Тодоров.  Междувременно, Левски пусна в продажба билетите за мача с Царско село.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички