Георги Попов разкри деня за джиросването и заяви: Вкарахме 25-26 млн. безвъзмездно


Георги Попов разкри деня за джиросването и заяви: Вкарахме 25-26 млн. безвъзмездно
Снимка: БГНЕС

4935 0

Мажоритарният собственик на Левски Георги Попов даде своята прогноза относно деня, в който акциите на "сините" ще могат да бъдат джиросани на смятания за нов собственик Наско Сираков. Попов признава, че това ще се забави заради почивните дни в Дубай (празникът Рамадан).

"От клуба пратиха акциите на адреса на адвокатите ни в Дубай. Тук има няколко почивни дни заради Рамадан. В сряда ще проверя дали са пристигнали. Дотогава ще е изтекъл и срока на "мълчаливия отказ" на Бойко Борисов. Тогава ще преминем към акта на джиросване" - признава той в интервю за bTV.

"Няма промяна в желанието ни да дадем акциите на Наско Сираков. Ние сме вкарали 25-26 милиона лева безвъзмездно. Важното е господин Сираков да поеме нещата в свои ръце и да изведе клуба напред" - сподели още Попов.

Припомняме, че през вчерашния ден (24.04) министър-председателят на България Бойко Борисов заяви, че няма нищо общо с Левски и не се интересува от случващото се.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички