Георги Миланов: Заради Левски не играх 6 месеца, отказах на други български отбори


Георги Миланов: Заради Левски не играх 6 месеца, отказах на други български отбори
Снимка: Levski.bg

5622 0

Полузащитникът Георги Миланов, който тези дни подписа с Динамо (Букурещ), коментира проваленото си завръщане в Левски. Бившият национал намекна защо не се е върнал на "Герена", след като разтрогна с последния си клуб - Ал Дафра от ОАЕ.

Обяснение в любов към "сините"

"Нормално е да съжаляваш, когато обичаш клуба и си дал всичко за него през тази година и половина, в която си играл. Искам да благодаря на феновете, защото в последните месеци те бяха до мен и винаги ме подкрепяха. Обичта на феновете не може да се купи.

Той се зарече да не играе у нас за клуб, различен от Левски

Паузата без футбол - доброволна и заради Левски

Когато напуснах Левски казах, че един ден, ако се върна в България, ще играя само там. Беше ми много трудно през тези шест месеца да стоя вкъщи и да тренирам сам, но не можех да ги предам. Имах доста оферти от български отбори, мислех много върху тях, защото футболът е моят живот. Много исках да играя, но все нещо ме спираше. Точно тези думи, които бях казал...", сподели халфът пред "Гонг".

Защо не се върна на "Герена"?

"Наистина искам да благодаря на феновете. Не исках да коментирам през тези месеци кое, как и защо се е случило, за да не се върна, понеже в Левски има огромно напрежение. Не получих уважението и респекта, които заслужавах. Никога не е ставало дума за пари и преминаването ми сега в Динамо Букурещ го показва, защото аз винаги искам уважение и респект и да се чувствам добре", допълни Миланов.

Той потвърди, че не се е пазарил за пари с Динамо. "Ситуацията е сходна с тази, когато подписах с Левски. Те тогава нямаха нито една точка. Просто така го почувствах. Аз отказах лятото доста големи оферти от Саудитска Арабия, с оглед на това, че имаше преговори с Левски.

За мен парите никога не са на първо място. За мен важно е проектът на отбора да е добър, клубът да е име, да е отбор с фенове", посочи бившата звезда на "сините". Ето каква ще е заплатата на Миланов в румънския Динамо. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички