Георги Миланов спечелил босовете на Динамо Букурещ, ще получава петцифрена заплата в евро


Георги Миланов спечелил босовете на Динамо Букурещ, ще получава петцифрена заплата в евро
Снимка: levski.bg

8915 0

Българският полузащитник Георги Миланов може вече да се счита за сигурно пето ново попълнение на Динамо Букурещ. “Кучетата” сега ще търсят нападател, но преди това беше време да потвърдят привличането на качествения българин. Припомняме ви, че той възроди кариерата си в Левски, където прекара година и половина. В крайна сметка ”сините” го продадоха за около 300 000 лева на арабския Ал Джафра в началото на 2023 г.

Георги Миланов договори отлични условия с новия си отбор

Георги Миланов като играч на Левски

Сега румънското издание Prosport побърза да разкрие най-любопитните подробности около договорката между Миланов и местния колос. Оказва се, че българският ветеран е подписал на този етап до 2025 г. с фиксирана заплата от 10 000 евро. Тя обаче ще включва и бонуси при голове или асистенции.

В Румъния определят сделката като много добра, тъй като Динамо привлича българина като свободен агент и обвързва го за дълго, за разлика от някои други нови попълнения (шестмесечни договори) и качеството на Миланов не е за подценяване. Източник на изданието добавя, че босовете на Динамо са били впечатлени и от човешките качества на българина:

“Той не повдигна въпроса за заплатата, а каза, че иска да дойде и да играе. Миланов не се пробва с преувеличени искания или да е бавил сделката като други трансферни цели, които Динамо е бил набелязал”.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички