Георги Миланов: Виждам голям потенциал в младите


Георги Миланов: Виждам голям потенциал в младите
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1887 0

Халфът на Левски Георги Миланов даде интервю в предаването "Домът на футбола". Той говори за трансфера си на "Герена", като сподели, че до трансфера се е стигнало доста бързо - само след две срещи с Наско Сираков. Миланов добави, че към него е имало много оферти.

"Аз съм човек с голям характер. Знам в каква ситуация идвам в Левски. Всички ще работим нещата да се подобрят. Няма да се откажа. Ще дам всичко от себе си, за да се случат нещата по най-добрия начин. Виждам голям потенциал в младите. Те имат един проблем - психологически. След няколко успешни мача нещата ще си дойдат на мястото. Радвам се, че мога да им помогна. Имат голямо бъдеще", сподели Миланов.

Тук условията са на високо ниво. Има добра база. Нещата са добре. Единствено резултатите липсват на Левски, за да бъде на най-високо ниво. Надявам се нещата да се получат.

Никога не губя вяра. Знаех, че ще е трудно. Всеки един спечелен мач е положителен. Надявам се и младите да придобият по-добро психологическо ниво. Надявам се тази победа да ни даде тласък да направим нещо добро в следващите месеци

Миланов допълни, че футболът му е липсвал и в момента е концентриран върху подготовката си, като националният отбор също не е затворена страница за него. Той заяви още, че е отдаден на това да си върне физическата форма.

"Най-любимата ми позиция е зад нападателя. Като цяло не знам на коя позиция играя. Полезен съм във всяка позиция в халфовата линия. Треньорите казват, че никой не може да ми открие точната позиция. Зад нападателя ми доставя най-много удоволствие да играя. Да дам головия пас - това ми е доставяло най-голямо удоволствие. За мен това е по-трудното. Бих подал към всеки. Всички в Левски имат качества", каза Миланов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички