Ботев Пловдив отпусна 200 билета на феновете на Левски


Ботев Пловдив отпусна 200 билета на феновете на Левски
Снимка: Yulian Todorov/ LAP.bg

1936 0

Ботев Пловдив отпусна 200 билета за феновете на Левски за двубоя между двата отбора. Това съобщи столичният клуб на официалния си сайт. Мачът от петия кръг на Първа лига е в петък от 21:00 ч.

Ето какво написаха от Левски:

"Уважаеми привърженици,

желаещите да подкрепят любимия отбор в двубоя срещу „Ботев“ (Пловдив) от 5-ия кръг на Първа лига на 20 август, петък от 21:00 часа на „Футболен комплекс Ботев 1912“, гр. Пловдив, могат да си закупят билети от днес, 18 август от официалния магазин на „ПФК Левски“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ на цена от 8 лева.

Предимство при закупуване ще имат притежателите на членски карти и такива на абонаментни карти за сезон 2021/2022. Те могат да закупят своя пропуск от днес, 18 август, до 19:14 часа в четвъртък, 19 август, след което, ако има останали непродадени билети, те ще се продават свободно."

Ето както написаха "канарчетата":

Ботев (Пловдив) приема Левски (София) в дербито от петия кръг на Първа лига. Двубоят е в петък от 21:00ч. на "Футболен комплекс Ботев 1912".

Билетите вече са налични за продажба в системата на Eventim, както и във фен магазина на "Футболен комплекс Ботев 1912". Поради задължителните ограничителни мерки, за мача със "сините" ще се продават ограничен брой билети от капацитета на "Футболен комплекс Ботев 1912".

Цените на пропуските са както следва:

Централна трибуна - 10 лева

VIP - 50 лева

Трибуна Юг - 8 лева - билетите за Трибуна Юг ще се продават във фен магазина на КПБП на ул. "Нестор Иванов" №1

Сектор Гости - 8 лева - билетите за гостуващия сектор ще се разпространяват от столичния клуб

В делничните дни фен магазинът на клубната база е с работно време от 10:00 до 19:00ч. В деня на мача, от 19:00ч. до началото на срещата, пропуските ще се продават на касата на "Футболен комплекс Ботев 1912".

Призоваваме привържениците, които ще бъдат на трибуните на "Футболен комплекс Ботев 1912", за спазване на физическа дистанция от най-малко метър и половина и носене на защитни маски за лице.

А бъдещето на Левски е подсигурено за 5 години напред.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички