Георги Миланов посочи най-важното за него и коментира договора си с Левски


Георги Миланов посочи най-важното за него и коментира договора си с Левски
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2492 0

Една от звездите на Левски Георги Миланов даде интервю, в което говори за бъдещето на "сините", както и за личните си цели. Той призна, че най-важното за него е било да се възстанови от контузията си и да започне да играе добре.

Освен това Миланов коментира и договора си със "синия" клуб. Припомняме, че контрактът бе със срок от една година и изтича през лятото на тази година. Все още няма официални информации за подновяването му.

"В Левски има голямо израстване като колектив. Имаме млади момчета и добри чужденци. Колкото до подписването на нов договор, това зависи и от двете страни. В момента съм щастлив. Моята първа амбиция беше да се възстановя и да започна да играя добре, за да радвам феновете. Това е най-важното за мен. Договорът е най-лесното нещо. Не мога да влизам в детайли.

Моята работа е на терена, а когато има нещо официално, клубът ще го обяви. В момента искам да вкарвам голове и да радвам феновете на Левски. Ще се опитаме да се класираме за Европа. Това е голямата цел. Когато аз дойдох в клуба, минавахме през много слаб период, но в момента израстваме и затова ще бъда много щастлив, ако се класираме за Европа.

Важно е да показваме постоянство. В някои от първите двубои не изиграхме перфектни мачове, но вече се вижда едно ядро и победите започнаха да идват. В момента най-големият коз на Левски е връзката между футболистите, треньора и феновете. Ние всички сме едно цяло. Треньорът е достатъчно опитен и ни вдъхва самочувствие и увереност. Работим много, а подкрепата на феновете ни помага да се развиваме като отбор" - заяви Миланов пред "Арена спорт". Какво заяви пък самият Станимир Стоилов след допуснатия обрат от Лудогорец и загубата за Левски?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички