Георги Миланов: Показал съм, че имам място в националния отбор


Георги Миланов: Показал съм, че имам място в националния отбор
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

1769 0

Звездата на Левски Георги Миланов говори за състоянието в клуба и за това защо е избрал да продължи кариерата си на стадион "Георги Аспарухов". Той коментира, че от Левски са показали респект към него като личност.

"За зрителите стана интересен двубой с ЦСКА. Този техен гол в края на полувремето ни повлия психически. ЦСКА е отбор на години в този вид, играят в Европа, имат чужденци, клубът е с финансови възможности... Благодаря на Живко, че ме прие. Човекът е млад, обича Левски, но отборът не вървеше. Тимът беше като на автопилот. На парче се правеха нещата. Много от нас не бяха играли отдавна, бяха извън форма.

Сега с идването на Стоилов нещата в игрови план са доста добре, всичко е професионално и в последните мачове се вижда стилът му - атакуващ футбол и висока преса. Той преподава, на мен ми беше една идея по-лесно, но на момчетата все още им е трудно да се настроят и да изпълняват изискванията. Но сега вече имаме добра програма и се надявам да започнем да побеждаваме. Засега ги нямаме победите. Още в следващия мач ще бием", закани се халфът пред телевизия "7/8".

"Мисля, че имам 43 мача за националния отбор. Два гола. За последно ме повикаха за контрола с Беларус. Точно преди пандемията. Ако сега ме повикат, ще се отзова. Сега съм фокусиран само в Левски. Да се върна във футбола, да показвам най-доброто от себе си и да радвам многобройните привърженици. Усещам много изключително голяма подкрепа от тях. Много съм щастлив и това не може да не ме кара да гледам по друг начин на националния отбор. Да, ако кажа, че не съм ядосан, ще излъжа. Всеки футболист иска да се развива и да играе на най-високо ниво. А националният отбор е именно такова ниво.

През годините съм показал, че имам място, но сега няма какво да добавя повече. Имах разговор с Наско. Той, меко казано, също е учуден, че не съм национал. Но това е футболът. Сираков ми каза да работя и това е. В момента се старая и се радвам на футбола. Когато ме извикат, съм на линия. Националният отбор е кауза. Имам опит в чужбина и хубава визитка", каза още Миланов.

А казусът с Петър Хубчев получи раздвижване.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички