Георги Мамалев: "Левски" се управлява калпаво и некадърно!


Георги Мамалев: "Левски" се управлява калпаво и некадърно!

2473 0

Актьорът Георги Мамалев, който е сред популярните фенове на "Левски", признава, че е огорчен от случващото се на "Герена" в последните няколко години.

"Като голям левскар винаги бих помогнал за разивтието на детско-юношеската школа на "Герена". Ще се радвам повече млади хора да тренират и клубът да произвежда таланти. Никога обаче не бих се включил във финансови операции като това нещо с акциите, защото не разбирам от такива неща. Може би хората мислят като мен и това е причината книжата да не се купуват", заяви Мамалев пред "Меридиан мач".

Актьорът открито нападна и ръководството на клуба. Според него именно шефовете са виновни за сегашното положение на "Левски".

"Дотук се стигна от калпаво и некадърно управление. Явно и тези, които ръководят на "Герена", не разбират от мениджмънт. Как иначе ще разрушиш нещо, което вече е построено и върши работа? Говоря за сектор "А" на стадиона! Аз не виждам кога и с какви пари ще се завърши строежът. Не мога да кажа, че съм обиден като фен, но съм безкрайно огорчен. Че това си е чисто безхаберие! И как искаме да имаме национален отбор, като отдолу нещата са гнили?! Никога няма да стане така! Решение за проблема не мога да дам, защото не съм аз човекът, който трябва да го направи, пък и не разбирам. Само знам, че на "Герена" е страшно", завърши Георги Мамалев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички