Гонзо иска помощ от Херо за нови футболисти


Гонзо иска помощ от Херо за нови футболисти

1193 0

Георги Иванов иска да направи всичко възможно, за да подсили Левски по време на паузата за мачовете на националните отбори. Гонзо се е фокусирал главно върху физическата подготовка на отбора, като е поискал помощ от Димитър Димитров за намирането на нови попълнения, предава в-к "7 дни спорт".

Както стана известно Херо по всякакъв начин се опитва да се отметне от уговорката, която има с Левски, заради хаоса в клуба. Затова и бургазлията отказа да вземе участие в подготовката на отбора през следващите 2 седмици. Гонзо обаче няма намерение да се отказва лесно от услугите на Димитров и се е обърнал към него за намирането на нови играчи. Херо поддържа постоянни контакти със свои познати в чужбина, които го информират за свободни агенти с прилични качества. Точно по тази схема Димитров прави селекцията в Черноморец, когато парите в бургаския клуб свършиха.

На "Лазур" бяха доведени играчи като Аатиф Шаешу, който в момента е пред трансфер в турския гранд Галатасарай. На такива силни попълнения разчитат да попаднат в Левски, но на никого няма да бъде предлаган договор, преди да е минал проби. На „Герена“ през цялата пауза се очаква да пристигат футболисти,които Херо е препоръчал, а Гонзо ще огледа.

В момента пробен период при „сините“ кара чилиецът Маурисио Гомес, който през миналата седмица не успя да впечатли Красимир Балъков в Ловеч. Нападателят ще бъде тестван в съботния спаринг с Ботев (Враца). Не е изключено дотогава да пристигнат още чужденци, които да получат шанс срещу втородивизионния тим. Най-вероятно това ще са бранители, които могат да играят и в центъра на защитата, и на десния бек, където в момента Левски разполага само с Пламен Крумов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички