Георги Дерменджиев обясни за раздялата с тримата играчи: Следва се програмата на новото ръководство


Георги Дерменджиев обясни за раздялата с тримата играчи: Следва се програмата на новото ръководство
Снимка: Официален сайт на Левски

2560 0

Наставникът на Левски Георги Дерменджиев говори преди неделното гостуване на отбора на Черно море във втория двубой от плейофната фаза. Според него отстраняването на тримата с изтичащи договори - Жерсон Кабрал, Давид Яблонски и Милош Цветкович, не е крута мярка.

"Договорите на тримата няма да бъдат подновени. Аз като треньор пък няма да ги ползвам. Това са играчи, които са защитавали фланелката на Левски, правили са всичко възможно, за да помогнат на отбора, и все още имат действащи договори. Трябва да говорим с позитивна нагласа за тях, а не в минало време. Те все още са наши футболисти. Това решение е на всички. Следва се програмата на новото ръководство. Ще има достатъчно играчи, тъй като ще вземем и деца от школата. В неделя ще видите дали някой от младите може да започне като титуляр", заяви треньорът на "сините".

"При всички случаи тази загуба за Черно море няма да бъде добре психологически за тях. Тези играчи са подготвени и не е проблем да изиграят 120 минути, а след три дни още един мач. Мисля да преодолеем като момент двете загуби, които отборът претърпя във Варна през този сезон. Имахме малко голови възможности срещу Ботев. Ние го видяхме това. Надявам се във Варна да имаме повече срещу Черно море. Ще използваме само здравите играчи", каза още Дерменджиев.

Той коментира и дали се приетснява от нови травми в отбора, след като миналата година Холамр Ейолфсон получи тежка контузия именно на "Тича". "За Левски е много голяма загуба отсъствието на Холмар Ейолфсон. В края на април трябва да бъде в България. Не вярвам да бъде готов за лятната подготовка".

Междувременно пък стана ясно, че Левски вече има и нов главен скаут, уреден лично от Васил Божков - повече подробности вижте тук.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички