Васил Божков лично уредил новия скаут на Левски


Васил Божков лично уредил новия скаут на Левски

4636 0

Собственикът на Левски Васил Божков лично е уредил назначението на новия главен скаут на клуба Богдан Патрашку и сътрудничеството с мениджърската агенция "Becali Management Consulting", която е собственост на Джовани Бекали. За това му е послужило личното му приятелство с румънеца, информират отвъд Дунава.

"Сътрудничеството на Джовани Бекали с Левски София бе подпомогнато от милиардера Васил Божков, много противоречива фигура. Двамата имат много близки отношения", пише evz.ro.

Изданието припомня, че в миналото, когато румънският богаташ беше в затвора, Божков го е посетил. Той е бил в компанията на друг приятел на Бекали, който е с по-малки финансови възможности. По думите на самия Бекали собственикът на Левски го е попитал дали има нужда от пари. "Имаш ли нужда от някакви пари - милион, два, три?", са били думите на един от най-богатите българи. А какво ново звено ще се създаде на "Герена" вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички