Бивш играч на Левски все по-близо до трансфер във Висшата лига


Бивш играч на Левски все по-близо до трансфер във Висшата лига
Снимка: БГНЕС

2896 0

Бившият играч на Левски Гари Родригес може да стане част от английската Висша лига. В момента той играе за турския Галатасарай, където продължава с много силните си изяви и е привлякъл вниманието на Нюкасъл. 

"Свраките" вече отправиха две оферти - в началото на сезона и през зимата, но бяха отхвърлени, тъй като от турския гранд ги сметнали за ниски. Най-високата била 6 млн. паунда, като се очаква новото предложение да бъде по-високо с 4 млн. и да се увели до 10 млн. паунда. За подобен трансфер се заговори още през септември миналата година, но тогава от английския тим не вдигнаха офертата и той остана в Турция.

Левски купи Гари за 300 000 евро през 2013 г. През 2014 г. след 47 мача и 21 гола за “сините” от “Герена” продадоха Родригес в Елче за 600 000 евро за 6 месеца под наем и опция за постоянен договор за следващите 4 г., която бе активирана през лятото. През лятото на 2015 г. обаче Гари приключи с Елче и премина в ПАОК. През януари 2017 г. “Галатасарай” плати 3,7 млн. евро за него. Развитие около трансфера се очаква да има през лятото, а освен от Нюкасъл, интерес имат и от Евертън, което допълнително може да увеличи цената му. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички