Гаджев: Различен съм, вече не мисля за трансфер


Гаджев: Различен съм, вече не мисля за трансфер

1093 0

Халфът на "Левски" Владимир Гаджев разкри, че вече не мисли толкова много за трансфер, както преди. Опитният футболист поднесе цветя на паметника на легендата Никола Котков и сподели, че индикациите са да е готов за дербито срещу Лудогорец, след като се възстановява от контузия в последно време.

"За първи път ни се случва да идваме на това място. Хубави са тези инициативи. Винаги трябва да уважаваме хората, които са оставили следа в нашия футбол и спорта като цяло. Нека да знаят по-младите момчета какви футболисти, какви легенди сме имали в спорта", сподели Гаджев пред "Канал 3".

"Тренирам от няколко дни индивидуално, утре ще се опитам да тренирам и с отбора. Индикациите са, че ще бъда готов за Лудогорец", разкри той.

"Убеден съм, че стадионът за мача с Лудогорец ще е пълен, защото днес ми се наложи да купувам билети и видях, че свободните местата са доста малко на брой. Надявам се, разбира се. Всички знаете, че във всеки един мач излизаме за победа. Този мач няма да направи изключение. Имаме време да се подготвим за него. Ще се опитаме да направим всичко възможно да спечелим, но във футбола все пак всичко се случва. Нашата идея и амбиция е да задържим първото място колкото се може по-дълго и, естествено, накрая да триумфираме ние", разясни Гаджев.

Той направи паралел между сегашния "Левски" и този от миналия сезон. "Когато има нови лица в отбора, значи отборът е различен. Все още се опознаваме всички момчета. Колективът е на много високо ниво. Настроението е прекрасно. Сега обстановката е много по-добра, отколкото миналата година. Мисля, че има една добра сплав от опитни и млади момчета", каза халфът.

"Аз тази тема с предварителните договори я коментирах… Вече не знам на какъв език да се изразявам, може би като започна да говоря на гръцки ще ме разберат. Казал съм, че ако имам такъв, аз ще обявя. Нямам. Сега съм концентриран изцяло върху отбора. Опитвам се да играя по-освободено, да се забавлявам. Ако трябва да бъда честен, вече не мисля толкова много за трансфер, просто искам да се наслаждавам на футбола и да играя играта, която най-добре мога", откровен бе Гаджев.

"И аз самият вече съм по-различен. Доста по-различно е моето мислене. Доста по-спокоен съм и ще направя така, че феновете отново да се радват на моята игра", обеща националът.

Той коментира и юбилейния мач с Юргорден (2:2), в който не игра заради контузията си. "Винаги ми се е искало да играя за Левски, но просто моментът беше такъв, че по-добре да не играя, тъй като не съм възстановен на 100 процента. Както винаги нашите привърженици създадоха една невероятна атмосфера, без значение повода. Не ме изненадва, това, което правят нашите фенове, защото винаги хореографията им е много интересна. Ако времето беше по-благосклонно, можеше да има и повече хора", каза футболистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички