Гаджев не коментира дали се връща в "Левски"


Гаджев не коментира дали се връща в "Левски"

661 0

Най-коментираното име около "Левски" в последните дни отново е това на Владимир Гаджев. Той пак пожела да се завърне на „Герена". От ръководството на „сините" разкриха, че халфът се е свързал със спортния директор Георги Иванов и е обявил готовност да играе за Левски.

Самият той обаче упорито успяваше да запази мълчание в последните седмици и не обелваше и дума около бъдещето си. Гаджев обаче проговори пред "Меридиан Мач", като разкри, че все още не е взел решение и няма предложения от други клубове.

„Няма нищо около мен. Не искам да коментирам, защото просто няма какво да ви кажа. Знаете много добре, че когато има нещо черно на бяло, ще изляза и ще го заявя пред медиите", започна Гаджев.

На въпрос дали наистина се е обаждал, за да се завърне в Левски, той отвърна: „Няма да кажа. Ще оставя хората да си говорят каквото си искат и медиите да си пишат каквото си искат. Вие поне ме потърсихте, вместо само да се пишат глупости. Но аз съм свикнал да има спекулации около името ми. Просто в момента официално няма какво да кажа. Като е ясно къде ще продължа кариерата си, ще го разберете", завърши Гаджев пред изданието.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички