За пореден път Гаджев напира да се върне в "Левски"


За пореден път Гаджев напира да се върне в "Левски"

867 0

Бившият капитан на "Левски" Владимир Гаджев иска отново да се върне на "Герена".

Халфът не спира да звъни на ръководните фигури в клуба и най-вече на спортния директор Георги Иванов. 28-годишният полузащитник напира "сините" пак да го приемат в отбора, след като за пореден път опитът му за трансфер зад граница пропадна, информира "7 дни спорт".

Гаджев си тръгна от "Георги Аспарухов" миналото лято, но след като не успя да направи желания трансфер, се завърна през есента, като записа 8 мача и 1 гол. След това Гаджев отново избра да не продължава контракта си с 26-кратния шампион на България, а отново да пробва да си намери отбор зад граница.

Халфът имаше подписан предварителен договор с руския Кубан (Краснодар), но руснаците в последния момент се отметнаха и развалиха споразумението, заради което Гаджев заведе дело във ФИФА. След драмата с Кубан се заговори, че българинът може да се брои за сигурно ново попълнение на израелския Макаби (Хайфа).

Доколко на "Герена" са съгласни за пореден път да си върнат "блудния син", не е ясно. Още повече, че старши треньорът Стойчо Стоев разполага с няколко качествени футболисти в центъра на терена - Георги Костадинов, Мигел Бедоя, Джереми де Ноойер, братята Цоневи и новото попълнение Мехди Бурабия. В началото на месеца и Георги Иванов заяви, че на този етап "Левски" няма нужда от Гаджев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички