Гаджев: "Левски" не ми предложи нищо, напускам


Гаджев: "Левски" не ми предложи нищо, напускам
Снимка: Иван Йочев

1180 0

Халфът на националния отбор по футбол Владимир Гаджев ще се раздели с "Левски". Напускането му е 99,9% сигурно, обяви самият той след успеха над Малта в Ла Валета.

"В понеделник заминавам на почивка, искам да си почина тия дни. После ще видя какви оферти имам. Ако имам повече от една оферта, ще си избирам, ако имам само една, ще я приема. На 99,9% няма да остана в Левски, не ми беше предложено нищо. Предполагам, че до края на месеца ще има яснота къде ще играя", коментира капитанът на "сините".

Гаджев сподели и мнението си за изиграната европейска квалификация, която ни оставя шансове за класиране на Евро 2016.

Не изгубихме увереност след изпуснатата дузпа от Мицански. На полувремето казахме, че ще реализирахме следващите положение. Вкарахме, радостното е, че през цялото време търсехме гол, реализирахме и накрая удържахме. В крайна сметка на тежкото и влажно време издържахме. Трудно е, защото Малта играе доста затворено, двете линии са им доста близо, трудно се създават положения", сподели той.

Националът обаче е категоричен, че е рано да се правят сметки за класиране. "Не мислим на кое място сме и каква е точковата разлика. Искаме да си починем, защото сезонът беше дълъг и тежък, ще мислим за това септември", завърши играчът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички