Филип Кръстев за това попречи ли теренът на Левски в Търново и ще играят ли в Европа


Филип Кръстев за това попречи ли теренът на Левски в Търново и ще играят ли в Европа
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

4211 0

Полузащитникът на Левски Филип Кръстев сподели какви според него са причините за загубата от Черно море в първия пролетен кръг на първенството. Той заяви къде очаква да завършат "сините" в класирането в края на сезона.

"Бяхме напълно подготвени, но самият терен оказа влияние и не можахме да покажем тренираното по време на подготовката. Трябваше да използваме нашите шансове, ние не успяхме, а Черно море - да. Второто полувреме ни бе трудно да организираме нашите атаки. Опитахме да играем нашата игра, но бяхме по-предпазливи, теренът беше заледен и можеше да се стигне до грешки, а те играеха директен футбол и трябваше да бъдем внимателни", каза Кръстев пред gerena.bg.

"Това, което тренирахме на подготовката, ще го покажем съвсем скоро при благоприятно време. Тогава ще покажем по-добри резултати. Направихме много добра подготовка, изчистихме грешките, жалко, че не успяхме да тръгнем с победа през пролетта. Когато покажем това, което сме отработили на лагера, ще даде отражение в първенството", допълни халфът.

"Ще се класираме за Европа, има голям пасив от точки между нас и третия в класирането, но ще наваксаме и серия от победи ще ни върне в битката. Жалко, че не сме в битката за титлата, грешките от есенния полусезон няма да ни позволят да се борим за нея тази година", каза още националът. А ето какво ще стане с Левски според Стефан Аладжов, ако Кръстев напусне

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички