Фенове на Милан запазиха два блока за мача в чест на Гунди


Фенове на Милан запазиха два блока за мача в чест на Гунди
Снимка: Официален сайт на Левски

914 0

Фенове на Милан запазиха два блока от сектор Г на националния стадион за двубоя между "росонерите" и Левски в чест на 75-ата годишнина от рождението на Георги Аспарухов. Мачът между двата отбора ще се проведе на 11 август от 19:43 часа. Така анонсираха от ръководството на Левски и фирмата организатор. От фен клуба на италианския гранд вече са резервирали солидно количество билети за реванша.

"Лятото е в разгара си, но за епичното "гостуване" на фен клуб Милан България в Разград за двубоя Лудогорец - Милан през февруари все още се носят легенди... Съдбата обаче отново намигна на всички червено-черни сърца в родината ни и ще ни предостави възможността да наблюдаваме отново на живо момчетата на Рино Гатузо!

Досещате се за какво става въпрос... Датата е 11 август, мястото - Националният стадион "Васил Левски", началният час - 19:43 ч., а събитието - приятелският мач Левски - Милан, наречен "75 години Георги Аспарухов" и посветен на годишнината от рождението на Гунди. За да продължим традицията и идеята, че ФКМБ е едно голямо червено-черно семейство, можем с удоволствие да ви поканим да гледаме тази среща заедно в сектор Г, блокове 43 и 44", се казва в съобщение на миланистите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички