С грозни псувни! Бивш играч с над 130 мача за Левски подивя срещу Наско Сираков


С грозни псувни! Бивш играч с над 130 мача за Левски подивя срещу Наско Сираков
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

58623 0

Напрежението в Левски се покачи след загубата с 1:3 в голямото дерби срещу ЦСКА. В него "сините" изпратиха кошмарно първо полувреме, след което изоставаха с класически резултат. А разцеплението сред привържениците стана още по-голямо.

Тези, които са против мажоритарния собственик Наско Сираков искат и раздяла със старши треньора Николай Костов. А след неуспешния старт на плейофите участието на Левски в европейските клубни турнири за следващия сезон остава под въпрос.

Левски под въпрос за Европа

Още: Николай Костов към репортер след дербито: Гад мръсна! (ВИДЕО)

Отборът е пети в класирането, като за негов късмет Локомотив Пловдив не успя да вземе и точка от Черно море, като по този начин "смърфовете" остават само с пункт аванс пред "сините" на четвъртото място.

Коловати пак скочи на Наско Сираков - напсува го грозно

Един от популярните привърженици на Левски, които най-гласно изразиха своето разочарование, бе Илиан Стоянов. Коловати, както още е известен бившият футболист на тима (записал 137 мача със "синята" фланелка), написа няколко гневни публикации.

Той използва за платформа личния си профил в социалната мрежа Facebook, като намекна и че Николай Костов не става за старши треньор на отбора. "Без треньор няма как да стане! Раев ПАЛЯЧО,съсипа всичко за има няма една година! ОГИН ДА ТЕ ГОРИ!!" - гласеше една от по-крайните му публикации.

Още: Стоян Орманджиев се изгаври с Левски, "сините" фенове го нападнаха (ВИДЕО)

Илиан Стоянов дори си позволи и псувни по адрес на Сираков и Костов. На колаж, включващ снимките на мажоритарния собственик, на старши треньора и на генералния спонсор на клуба, той написа: "Палете с 200", към което добави и въпросната псувня, която няма как да включим в този текст. След голямото столично дерби пък феновете на Левски се самозахапаха, а тези на ЦСКА се изгавриха с тях (СНИМКИ).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички