Фенове на Левски атакуваха Наско Сираков и Илиана Раева


Фенове на Левски атакуваха Наско Сираков и Илиана Раева

1346 0

Председателят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева и съпругът й - футболната легенда Наско Сираков, са били атакувани от фенове на Левски.

Инцидентът се е случил във Велико Търново по време на представянето на книгата "Единакът", която е за живота и кариерата на Сираков.

Раева обяви това на профила си във Фейсбук и заяви, че семейството ще излезе с отворено писмо до обществеността и медиите във връзка с инцидента.

Ето какво съобщи Илиана Раева:

Тази вечер беше направен брутален опит от ултраси на "Левски" да се сплаши семейството ми и да бъде предизвикан конфликт, който вече е с познат сценарий!

Във Велико Търново, на промоцията на книгата на Наско "Наско Сираков-единакът", семейството ни преживя пореден опит за дискредитиране и унижаване от страна на ултраси на "Левски" пристигнали от София "спонтанно"! Използвайки брутални лъжи по адрес и на двамата, снимайки срещата с апарат, се опитаха да предизвикат скандал и нажежат обстановката! Потресени търновци напускаха заведението.

Настояваме заснетият от самите тях материал да бъде пуснат от самото начало до край на обществеността в България, за да се чуят потресаващите въпроси към Наско, поведението на тези хора, чиято цел беше да предизвикат семейството ни! Аз бях атакувана по политическа линия, незнайно /напълно знайно!/ защо!

Заявяваме, че ще излезем с отворено писмо до българската общественост и всички медии, във връзка с потресаващия и унизителен инцидент, и взетите от нас решения!

Илиана Раева състезателка на "Левски"

-световен и европейски шампион, треньор на световни шампионки, треньор на бронзови медалистки от Олимпиадата в Атина 2004г

Наско Сираков футболист на "Левски"

носител на бронзов медал от световно първенство и голмайстор на "Левски" за всички времена, 11 пъти шампион с "Левски" като футболист и ръководител.

Благодаря на всички търновци, които се отнесоха с уважение и внимание към нас!"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички