Мурсия: Един треньор не бива да бъде оценяван само по резултатите


Мурсия: Един треньор не бива да бъде оценяван само по резултатите

1236 0

Старши треньорът на Левски Пепе Мурсия призна, че е оптимист за първа победа на своя тим в първенството, която очаква да дойде в третия кръг в дербито срещу Локомотив (София).

"Оптимист съм към този момент. Все още се минали само 2 мача. Знам, че във футбола са най-важни резултатите, но един треньор не бива да бъде оценявам само по резултатите. Освен това има едни играчи, чиито труд трябва да се уважава. Но съм напълно съгласен, че най-важни са резултатите", коментира испанският треньор на пресконференцията преди мача.

"Разликата между мача с ЦСКА и този с Локо (София) е, че това е едно по-малко дерби. Не само от спортно-техническа гледна точка, но значението на дербито от миналата седмица е доста по-голямо и това се знае добре. Аз много искам утре да постигнем така желаната първа победа", допълни Мурсия.

Специалистът посочи като основен проблем за отбора неумението да се реализират създадените положения.

"На нас ни липсва гол, трябва да успеем да вкараме. Не трябва да губим топката в спорните зони. Нямам търпение да създадем положенията, които знам, че можем да създадем. Човекът, който ще завърши атаката, не съм нито аз, нито вие, журналистите. Надявам се в този мач да вкарваме", призна той.

Пепе Мурсия се оправда с факта, че все още не е запознат с качествата на всичките си играчи, заради закъснелите трансфери. "В движение трябва да разбирам за качествата на моите играчи по време на мач. Не го казвам, за да се оправдавам, но така ми се налага", уточни треньорът на "сините".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички