Фенове и футболисти на "Левски" с нов жест към пострадалите от земетресението в Италия (ВИДЕО)


Фенове и футболисти на "Левски" с нов жест към пострадалите от земетресението в Италия  (ВИДЕО)
Снимка: Официален сайт на Левски

915 0

Привържениците и футболистите на "Левски" се включиха за пореден път в инициатива в помощ на жертвите от земетресението в Италия. Благородната акция, подета от „сините“ фенове, този път е насочена към пострадалите в град Норча.

В тази връзка играчите на тима разписаха топка, която ще бъде предоставена на търг, а събраните средства ще отидат в помощ на местните жители. Българският клуб, който е в близки отношения с Лацио бе първият, който взе участие в инициативата при първата серия от земетресения. "Левски" откликна, след като привърженици от римския клуб се свързаха със своите приятели от „синята“ публика.

Именно лациалите бяха едни от най-засегнатите от природното бедствие, след като земетресението удари областта Сант Анджело, която е известна с многото привърженици на римския клуб.

През месец септември играчите разписаха резервната небесно „синя“ фланелка на тима, на която поставиха надпис „За приятелите ни от Сант Анджело“, а днес към Италия се отправи нов клубен артикул, който трябва да помогне на жителите на град Норча.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички