Топузаков: Левски е доказал, че когато е най-трудно, е най-опасен и най-разярен


Топузаков: Левски е доказал, че когато е най-трудно, е най-опасен и най-разярен
Снимка: BGNES

1198 0

Наставникът на "Левски" Елин Топузаков заяви, че „сините” са показали през годините, че в най-трудните за тях моменти стават най-опасни и най-разярени. В събота от 17:30 часа "Левски" посреща на "Герена" отбора на Славия.

„Трябва да добавим три точки в актива си, няма да стане лесно. Трябва да спечелим мача, без значение толкова от играта, колкото да се поздравим с победата. По един или друг начин предходните два мача ги загубихме. Сега е моментът на нашия стадион да покажем, че неслучайно сме на това място и имахме серия успешни резултати без загуба. Това е водещото", сподели Топузаков.

„През годините Левски е доказал, че когато е най-трудно е най-опасен и най-разярен”.

„Тези футболисти показаха през сезона, че заслужават уважение. Важното е тактиката, себераздаването, концентрацията в защита и атака. Може би трябва да имат малко повече спортен хъс, за да постигнем това, което все за малко ни се изплъзваше предните два мача. Разчитаме в този мач да спечелим и да прибавим три точки”.

Според Топчо, в отбора има не толкова физическа, колкото психическа умора след двете поредни загуби. "След две загуби, досега не бяхме губили мачове, нормало е да има леко притеснение. Това е задача на мен и моя екип да ги подготвим по най-добрия начин”.

 Относно предстоящия съперник: „Стабилен отбор с много млади момчета. Столично дерби, интересен мач, има заряд и от едната, и от другата страна. Мисля, че ще стане интересно”.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички