Фабио Лима: Представям се добре и заради съотборниците ми, но трудно общувам с тях


Фабио Лима: Представям се добре и заради съотборниците ми, но трудно общувам с тях
Снимка: БГНЕС

2016 0

Крилото на Левски Фабио Лима призна, че е щастлив от началото на престоя си в българския тим, но все още среща сериозна трудност. Той все още трудно се разбира със съотборниците си.

Лима вече впечатлява на "Герена"

Бразилският сайт ge.globo.com пусна статия за него, посочвайки, че е изиграл 5 мача със "сините", в които са постигнати 4 победи и едно равенство. Лима е помогнал с 2 гола и 1 асистенция.

Какво пречи на Фабио да е още по-добър?

"Първо, благодаря на Бог за таланта и здравето, които ми даде, за да мога да правя това, което най-много обичам. Но благодаря и на Левски за възможността. Това е резултат от много съвместна работа със съотборниците ми, въпреки че е малко трудно да общувам с тях", каза крилото пред медията.

"Много съм щастлив и можем да спечелим титли, но за да направим това, трябва да побеждаваме. Ние сме на път и всичко ще върви добре. Искам да си свърша добре работата и после да мисля за други неща.

Аз съм на пътя, работя добре и правя всичко, което трябва да бъде направено, и винаги се стремя към най-добрите неща в моята кариера", допълни Лима. Лима се контузи в контролата със Спортист (Своге) - ето какво е състоянието му. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички