Ето новото име в Надзорния съвет на Левски


Ето новото име в Надзорния съвет на Левски
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2182 0

Венцислав Димитров е новият член в Надзорния съвет на Левски. Той ще бъде представител на новия партньор на клуба Palms Bet. Наско Сираков, Константин Папазов и Петър Ганев остават в НС.

Венцислав Димитров е роден през 1974 г. в Русе. Завършва Математическата гимназия в родния си град. Има магистърска степен по финанси от Университета за национално и световно стопанство в София.

Димитров е финансист с дългогодишен опит. Има осемгодишен опит като консултант на клиенти в банковата сфера, включително като ръководител на екип и директор на банков клон.

Опитът му в областта на валутните пазари е 11 години, в това число и международни.

Над четири години е бил ръководител на екип от специалисти, осигуряващи финансово обслужване, като връзка с финансови институции, инвестиционни планове, управление на свободни средства, приватизационни сделки, финансов анализ на компании, контрол, отчети и др. В компетенциите му влиза и изготвянето на бизнес планове, финансови анализи, оценки и консултиране.

В момента Димитров заема отговорна позиция в една от най-големите български компании от игралната и развлекателната индустрия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички