Напрежение между Левски и НКП преди Общото събрание на акционерите


Напрежение между Левски и НКП преди Общото събрание на акционерите
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2549 0

Часове преди Общото събрание на акционерите на Левски напрежението между клуба и НКП продължава с пълна сила. Привържениците призоваха Общото събрание на акционерите да бъде излъчено онлайн от клубната телевизия.

„Тъй като няма отговор на призива ни, а до Общото събрание на акционерите остават по-малко от 24 часа, напомняме на мажоритарния собственик, че най-големият и непреходен капитал на клуба - неговите привърженици, имат право да станат ексклузивни свидетели на дебатите и решенията, които ще се вземат от висшия орган на управление на акционерното дружество. Нещо повече - имат право сами да формират мнението си за процесите при взимането на решения, а не то да бъде манипулирано от редки Фейсбук статуси от официалната страница на клуба и откровени пасквили от „анонимни“ присъдружни информационни канали“, гласи новата декларация на организацията, която бе подписана и от куп фенклубове от страната.

Наско Сираков обаче беше категоричен, че живо предаване няма да има. Акционерите ще могат да получат пълен запис от събитието, както и стенограма, твърди "Мач Телеграф".

"Сините" планират бюджет, който може да претърпи промяна, като за целта се чака Станимир Стоилов. На "Герена" имат нужда от още нови попълнения на няколко позиции - дясно крило, централен нападател, опорен халф и още един централен защитник.

Ето какъв друг проблем тегне над "сините".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички