Ето колко е таванът на заплатите в Левски - над 10 хил. лева е


Ето колко е таванът на заплатите в Левски - над 10 хил. лева е
Снимка: Оф. сайт на Левски

2360 0

Стана ясен таванът на заплатите във футболния Левски. Той е повече от считаните 10 хиляди лева, информира "Мач Телеграф". Според изданието "сините" са склонни да плащат максимално по 6 хиляди евро на новите футболисти, които пристигат в клуба.

Допълва се, че тази сума е пазена само за "специални" случаи и ще се предлага по-рядко, само когато играчът е наистина доказан и класен, като стандартната заплата, която Левски ще предлага на новопристигналите, е 4 хиляди евро.

Новото попълнение Начо Монсалве най-вероятно ще получава именно толкова - 4 хиляди евро, споделя още изданието. В клуба продължават да търсят нови попълнения, които да подсилят състава на Славиша Стоянович. "Сините" се оглеждат за достоен заместник на Паулиньо или Станислав Иванов, които бяха продадени.

Смята се, че е намерен кандидат за такъв. Той е чужденец и се очаква съвсем скоро да се присъедини към отбора. A Левски официално обяви трансфера на свой вратар във Фиорентина.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички