Станислав Иванов призна, че гледал всички контроли на Левски и разкри какво му направило впечатление


Станислав Иванов призна, че гледал всички контроли на Левски и разкри какво му направило впечатление
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

1327 0

Бившият атакуващ футболист на Левски Станислав Иванов вече замина за САЩ, където ще продължи своята кариера в Чикаго Файър. Младокът излиза за първи път в чужбина, като признава, че това е една крачка напред към неговата мечта. Въпреки това, той не спира да следи "сините" от София, като дори гледал всяка контрола на тима.

"Аз съм един професионалист и когато трябва да играя за някой отбор, го правя на 100%. Това е една крачка напред в моята кариера и към моята мечта. Аз много рано започнах да тренирам с мъжкия отбор, но постепенно заиграх, защото разликата между мъжкия и юношеския футбол е много голяма. Смятам, че се представих добре. За първи път ми се случва да отида в чужбина, но това е една крачка в моята кариера и трябва да предприема тази стъпка. Моята цел е да играя във всеки мач на 100% и да отбелязвам голове, колкото толкова" - започна той.

"Абсолютно всички контроли ги гледах на новото приложение на клуба. Най-голямото впечатление ми направи старши треньора, който променя отбора за отрицателно кратко време. За отбор като Левски офанзивната играе е най-нормалното нещо.Оставам доста приятели, което за мен е голяма чест. Младите момчета заслужават да им се дава път. От много години са в клуба и показват, че имат качества да играят в клуба. Всичките млади момчета имат качества и потенциал да играят в по-големи отбори. Въпросът е как ще се развият. Ако дават всичко от себе си, ще го постигнат" - сподели още Иванов.

A преди часове Левски официално обяви трансфера на свой играч във Фиорентина.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички