Разкриха причините Стоянович да загуби желание за работа в Левски


Разкриха причините Стоянович  да загуби желание за работа в Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

6648 0

Треньорът на Левски Славиша Стоянович остава в клуба поне до края на сезона след дълга сага от спекулации за бъдещето му. Така и не стана ясно дали сърбинът е искал да прекрати предсрочно договора си със "сините" заради селекционерския пост в Латвия, или от самото начало е казал на ухажорите си, че не може да поеме ангажимент преди края на кампанията в Първа лига.

В медийното пространство излязоха доста тълкувания по въпроса защо Стоянович забрави за първоначалния си ентусиазъм от възможността да работи на "Герена". Говори се за неудовлетвореност от работата на трансферния пазар, напрежение от голямата отговорност и недоволство от факта, че ръководството така и не му назначи спортен директор. Но в Словения, където специалистът направи име, имат по-ясна представа какво накара Славиша да работи в Левски по-скоро по задължение.

СТОЯНОВИЧ СЕ ПОДИГРАЛ С ПЕДРО ЕУЖЕНИО?

Според ekipa.svet24.si бившият наставник на Цървена Звезда е недоволен от факта, че заради неосъществени плащания към бивши играчи софийският гранд е заплашен да не играе за срок от две години в евротурнирите. Стоянович не е щастлив и от факта, че ще загуби някои от футболистите, от които е доволен, както и от липсата на входящи трансфери към момента.

Самият треньор призна, че би искал в отбора да бъдат привлечени повече българи и да бъдат освободени част от чужденците. Той не скри и недоволството си от работата на клуба на трансферния пазар. "Дал съм списък с футболистите, които искам, но засега е направено малко", заяви Стоянович преди няколко дни.

Кои са двамата фаворити да го заменят през лятото - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички