Емил Велев: Лудогорец и ЦСКА не стартираха добре, но ще уцелят ваксата


Емил Велев: Лудогорец и ЦСКА не стартираха добре, но ще уцелят ваксата
Снимка: Ilian Telkedjiev LAP.bg

2427 0

Емил Велев - Кокала сподели мнението си за последните събития в Първа лига пред "Тема Спорт". Той говори след скромния успех над Хебър с 1:0 и подчерта липсата на "дълга резервна скамейка", ако клубът иска да е в битката за титлата. 

Специалистът бе категоричен, че Лудогорец и ЦСКА отново ще са основните претенденти в борбата за титлата, макар че стартираха по-слабо новата кампания. Той дори определи като "много убедителен" успехът на "червените" над Берое с 3:0 в последния изигран кръг.

Мнението на Кокала

"Виждаме, че основните претенденти за титлата Лудогорец и ЦСКА разполагат с голяма бройка футболисти. Не стартираха добре, но в крайна сметка ще уцелят ваксата. В последния кръг червените победиха в Стара Загора много убедително.

Това носи нова доза самочувствие. Лудогорец предполагам, че искат отново да станат шампиони, а и участват и в групите на Лигата на конференциите, което е допълнителен стимул. Подсилват се с играчи. Наблюдаваме, че Черно море и Локо Пловдив си побеждават и ще бъде много трудно в борбата за титлата", обясни Велев. 

Вижте коя звезда на Левски ще опита да купи Лудогорец през зимата!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички