Емил Спасов: Стоянович не обича с много чужденци, ще налага млади българи


Емил Спасов: Стоянович не обича с много чужденци, ще налага млади българи

2042 0

Бившият футболист на Левски Емил Спасов разкри намеренията на новия треньор на тима относно младите таланти на "сините", които са още в отбора. Славният в миналото играч посочи, че Славиша Стоянович е инициирал среща с легендите на клуба, за да обмени опит и да чуе какво мислят за състоянието на отбора.

"Каза, че изключително много държи да играят повече български футболисти, защото е треньор на български отбор. Каза ми: "Където съм бил, винаги съм уважавал местните хора. Не обичам да работя с много чужденци. За съжаление, тук са доста и не знам поради каква причина. Ще се опитам да направя нещо и ако има възможност, да подбера някои играчи. Има две-три добри деца, които тренират с мен, виждам потенциал в тях, ще се опитам да ги налагам. Но нека да почнем да побеждаваме, тъй като това е основната задача на нашия отбор, а и цялата публика иска победи", сподели Спасов пред "БНТ1".

Бившият нападател каза и много добри думи за големия съперник на Левски - ЦСКА.

"В този си състав и Лудогорец, и ЦСКА са с класа над Левски. В момента. Отборът на ЦСКА ми хареса, независимо че отпаднаха от Европа. Те отпаднаха, защото доста ги поряза съдията и в първия мач, и в Копенхаген. Не съм виждал такова съдийство в последните години. Съжалявам за тях, защото се представиха на добро ниво", каза той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички