Ексклузивно: Левски набеляза нападател от Първа лига


Ексклузивно: Левски набеляза нападател от Първа лига
Снимка: Оф. сайт на Левски

7264 0

Зимният трансферен прозорец в България затвори преди около 3 седмици, но в Левски вече правят планове за лятната селекция. И, както може да се очаква, сред основните им приоритети е взимането на нападател. SportLive.bg научи дори кой е сред приоритетите на спортно-техническото ръководство в атакуващ план. Става дума за играча на Етър Флорент Боджадж.

Роденият в Косово нападател е привлякъл вниманието на треньора Георги Дерменджиев, който е поискал да има на разположение 23-годишния футболист. Проблемът е, че от договора на играча с великотърновския тим остават още година и половина и ако Етър изобщо се съгласи да го пусне, "сините" ще трябва да платят за него.

Според сайта transfermarkt.com актуалната цена на косоваря е 250 000 евро. Боджадж играе в Етър от лятото на 2018 година и вече вкара 5 гола в 25 мача през сезона дотук в Първа лига. Има и 5 асистенции. Любопитното е, че едно от попаденията му е във вратата на Левски.

От другата страна, от "Герена" не са толкова назад в отбелязването на голове в сравнение с отборите, изпреварващи ги в класирането - Лудогорец и ЦСКА. Нещо повече: "сините" имат с 4 отбелязани попадения повече от "червените". Лудогорец пък им води с едва 2 попадения, а, както е известно, лидерът при голмайсторите в Първа лига е футболист на Левски. А кои футболисти може да си тръгнат от клуба през лятото - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички